Kamael.com.ua

Советы автомобилистам

Промислові приточно-витяжні установки вентиляції – щоденний комфорт

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна
 

Приточно-витяжна установка на промислових об'єктах є основним пристроєм системи механічної вентиляції, яка видаляє відпрацьоване повітря з цехів, складів, забезпечуючи при цьому таку ж кількість відфільтрованого, свіжого і чистого повітря. Промислові приточно-витяжні та вентиляційні установки – це комплект пристроїв, призначених для обробки повітря.

На офіційному сайті компанії Ліка-Комфорт можна отримати всю необхідну інформацію про приточно-витяжні установки і скористатися вигідними пропозиціями.

Всі варіанти приточно-витяжних установок мають однакову міцну конструкцію корпусу.

Приточно-витяжні установки в регулярній пропозиції Ліка-Комфорт – це перевірені пристрої від світових виробників систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря.

Приточно-витяжні установки. Купити приточно-витяжну систему з функцією  рекуперації. Промислові та напівпромислові системи вентиляції.

Основна функція установки з рекуперацією тепла (або рекуператора) полягає в механічній заміні повітря в будівлі здоровим і свіжим повітрям. Однак додатковою функцією є рекуперація тепла з повітря, що виходить з будівлі, що дає зимові переваги у вигляді більш низьких витрат на опалення (навіть на 30%).

Компактні приточно-витяжні установки вентиляції часто використовуються в тих випадках, коли рівень і кількість викидаються в повітря забруднюючих речовин досягають гранично допустимого рівня концентрації, а також вимагають постійного повітрообміну незалежно від погодних умов. Приточну вентиляцію застосовують і в чистих приміщеннях, де необхідно захистити їх від попадання холодного повітря з вулиці або від попадання забрудненого повітря.

Промислові приточно-витяжні установки часто встановлюють у вентиляційних камерах або на дахах будівель. У приміщеннях встановлюється приточно-витяжна установка для охолодження продуктів або матеріалів. Це можуть бути цеха, холодильні камери, в яких необхідно підтримувати невисоку температуру.

Пропонуються як модульні, так і компактні пристрої, що відрізняються високим ступенем енергоефективності та ергономічності, з можливістю роботи в системах механічної вентиляції та рекуперації тепла. Можливе оснащення апаратів секцією вентилятора, електричним або водонагрівачем, водяним або фреоновим охолоджувачем, глушниками, заслонками та секціями рециркуляції.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Форма расчета

Расчет расстояния, времени, топлива, стоимости между пунктами.