Kamael.com.ua

Советы автомобилистам

Як відкрити вигідний депозит в банку України universalbank

Рейтинг:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Як відкрити вигідний депозит в банку України universalbank

 При виборі найвищі внески в банках слід звертати увагу на його популярність, надійність, процентні ставки за вкладами, сусідні регіони, розмір комісії за обслуговування і зручність обслуговування та інші параметри.

Багато хто пропонує, перш ніж приймати остаточне рішення, оцінити фінансове становище банку, звернути увагу на капітал, активи і позицію банку в рейтингу. Варто запитати засновників цих банків і оцінити їх становище на ринку.

Хорошим інструментом для визначення ступеня ризику роботи з тією чи іншою фінансовою установою є рейтинг, присвоєний йому міжнародними рейтинговими агентствами. Чим він нижче, тим вище ризик встановлення відносин з агентством.


Вклади фізичних осіб


Крім встановлення цього питання, держава також створила фонд гарантування вкладів фізичних осіб.сьогодні майже всі банки є членами Фонду, що дозволяє вкладникам розраховувати на будь-яку страховку вкладів у разі несподіваного банкрутства фінансових установ.

Сума цієї страховки з кожним роком збільшується і сьогодні становить 200 тисяч гривень. Це означає, що Фонд гарантує повернення кожному вкладнику в банку, включаючи відсотки за вкладами на певну суму. Крім того, якщо вкладник має кілька рахунків в одному банку, сума компенсації все одно не перевищуватиме 200 000 гривень, якщо за інших обставин - 200 000 гривень на банк. Тому, щоб розподілити ризик, краще вкладати гроші одночасно в кілька банків, що логічно.

Згідно з підтвердженням депонування особистих вкладів і заявці на безготівковий переказ з поточного рахунку клієнта, відкритого Клієнтом в банку, депозитний рахунок повинен бути відкритий, але спочатку повинна бути досягнута домовленість про банківські послуги фізичних осіб.

Клієнти можуть безпосередньо у відділенні банку (в Києві та інших містах) або через канали віддаленого обслуговування, такі як чат-боти.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Форма расчета

Расчет расстояния, времени, топлива, стоимости между пунктами.